Portofoliu

Modernizari masini unelte si instalatii industriale

Printre cele mai importante lucrari de modernizare sunt:
Strung carusel SC17, beneficiar Alstom Transport. Modernizarea completa a masinii: mecanica, hidraulica, electrica (actionari, PLC, OP).

Strung carusel SC33 si masina de alezat si frezat AF125, beneficiar Griro S.A. Bucuresti. Modernizarea completa a masinii: mecanica, hidraulica, electrica (comanda numerica Siemens).

Fabrica de reciclare sticla Green Glass Romania. Executie proiect si instalatie electrica, dulapuri forta si actionare, pif.

Doua proiecte de anvergura au fost cele de retooling executate ca subcontractanti pentru Comau Franta si care au vizat modificarea liniei de uzinaj chiulase de la uzina John Deere din Orleans si a liniei de asamblare motoare de la uzina Volvo din Lyon, Franta.

Masini de sablare cu microbile ceramice. Beneficiari: Dourdin Romania, Doureca Portugalia. S-a realizat automatizarea completa a unor masini manuale de sablat printr-un proiect de modernizare completa: mecanica, pneumatica si electrica.

Masina de transfer termic Gierlich, beneficiar Dourdin Romania. Modificarea masinii pt. alimentare automata si functionare in ciclu. Modernizare mecanica, pneumatica si electrica.

Partea de transfer interoperational (conveioare si porticuri) de la linia de prelucrare vilbrochen; beneficiar Dacia-Renault, contractant principal CAMEL Spa. Italia. Modernizare electrica: implementare PLC, OP, dulapuri.

Masina de gaurit BKR, strung automat Hessap, masina agregat Mikron Agno-Multifactor, strunguri vilbrochen, masina de brosat BVE, beneficiar Dacia-Renault. Modernizari complexe, implementare ciclu automat, actionari, dulapuri electrice, etc.

Linie automata de stantat banda de Cu. Beneficiar: Alstom General Turbo. Retrofit CNC, instalatie electrica, hidraulica, mecanica.

Prese hidraulice pt. rulmenti 150, 250 t, beneficiar Timken Romania. Modificarea masinilor pt. alimentare automata si functionare in ciclu automat. Modernizare mecanica, pneumatica si electrica. Upgradare safety. Conformizare CE.

Modernizare prese si masini de nituit, Assa Abloy Romania. Modernizarea masinilor pt. lucru in ciclu automat: PLC, OP.

Masina de frezat Niles; beneficiar Mari Vila Bucuresti. Modernizare CNC Siemens.

Masina de taiat cu flacara; beneficiar Soprex–IMI Bucuresti. Implementare comanda numerica specializata.

Modernizari prin schimbarea sistemului de masura (afisari cote, traductoare) la peste 100 de masini unelte.

Modernizari sisteme de protectie masini unelte. Conformizare CE. Aparatori, banda antistrivire, switch-uri si relee siguranta, module franare, etc. Beneficiari: Alstom General Turbo, Alstom Transport, Timken Romania.

Service/Mentenanta

Cele mai importante contracte de service si mentenanta au fost cele pt. Titan Masini Grele, EuroFoundryTech, Soprex-IMI, Assa Abloy Romania, Danfoss Romania, Griro S.A. (intregul parc de masini unelte), INA Schaeffler Brasov (service in garantie pentru strungurile carusel de prelucrat inele rulmenti de la Olympia, Canada).

Transfer

Proiecte importante din punct de vedere tehnic sunt cele realizate pentru Dacia Renault, care inglobeaza, pe langa cunostinte deosebite in domeniul automatizarilor si a proceselor tehnologice, si asimilarea si respectarea celor mai stricte norme de siguranta in exploatare.

Toate aceste proiecte au fost de mare anvergura si au fost coordonate de firme internationale puternice. Astfel am facut parte din echipele care au transferat si repus in functiune:
-Linia automata de prelucrat tripode. Transfer si PIF de la Uzina Renault din Le Mans, Franta la Dacia Renault Mioveni.
-Linia automata de prelucrat chiulase. Transfer si PIF de la Uzina Renault din Valladolid, Spania la Dacia Renault Mioveni.
-Linia de prelucrat tamburi Minganti. Punere in functiune la Dacia Renault.
-Strunguri Sculfort, agregat Witzig. Punere in functiune la Dacia Renault.
-Strunguri carusel de prelucrat inele rulmenti, 5 bucati, produse de Olympia, Canada. Punere in functiune la INA Schaeffler Brasov.
-De asemenea am demontat, ambalat in containere si transferat la First Heavy Industries China doua freze portal Line si o masina de alezat si frezat Mitsubishi.

about-3

about-3

about-3

about-3

about-3

about-3

about-3

about-3