Lampi industriale LED Security

Lampi industriale LED Security

Toate lampile sunt conforme cu Directivele 2006/95/EC, 2004/108/EC si 2006/42/EC, cerinte obligatorii ale Normativului EN 1387.

Catalogul LED SECURITY este disponibil pentru descarcare aici!
La cerere, va trimitem prin posta un exemplar tiparit.Asteptam solicitarile Dvs.

Megabit Service este, incepand cu anul 2014, distribuitorul exclusiv in Romania pentru lampile industriale LED Security produse de firma italiana NIK LIGHT.
Led Security este noua familie de lampi industriale cu LED-uri de putere concepute pentru un iluminat de inalta calitate.
Gama larga de modele standard indeplineste cele mai diverse cerinte pentru iluminarea zonei de lucru: astfel lampile Led Security sunt ideale pentru aplicatii pe masini unelte, masini industriale in general sau bancuri de lucru.

Lampile sunt disponibile cu diferite tensiuni de alimentare si cu grade de protectie de la IP20 la IP67. Exista chiar si un model destinat industriei alimentare care asigura gradul de protectie maxim in industrie: IP69. Acesta este proiectat sa reziste la jeturi de apa de inalta presiune (1400 psi, 96 bar) si temperaturi ridicate, 80°C.
Datorita structurii solide, lampile sunt deosebit de fiabile si au un ciclu de viata lung. Toate LED-urile sunt montate pe suporti de aluminiu pentru o disipare optima a caldurii.
Este economisita peste 85% din energia folosita de lampile cu becuri traditionale. Cu o medie de peste 40.000 ore de functionare si o temperatura de operare joasa, indeplinesc toate cerintele de functionare ecologica si de reducere a costurilor.
Lampile folosesc solutii ergonomice pentru ajustarea fluxului luminos. Modelele echipate cu brate au manere si piulite fluture pentru reglajul unghiului si rotire, iar versiunile tubulare sunt prevazute cu suporti basculanti pentru directionarea precisa a fluxului luminos.

Contacteaza-ne Acum!