APARATORI MASINI UNELTE - SISTEME DE SIGURANTA

about-1

Toate aparatorile produse de REPAR2 sunt conforme cu Directiva Uniunii Europene nr.2006/42/CE “Masini” care se refera la cerintele esentiale de securitate si sanatate in proiectarea, constructia si exploatarea masinilor unelte.
Daca sunteti interesati sa asigurati securitatea in exploatare pentru masinile Dvs, serviciile noastre cuprind analiza la fata locului pentru gasirea de solutii optime, recomandari de tipodimensiuni, aprovizionare si montaj. 
Gama de produse cuprinde multe modele si marimi. Intregul catalog REPAR2 este disponibil aici

Megabit Service este, incepand cu luna mai 2014, distribuitorul exclusiv in Romania pentru echipamentele de protectie REPAR2 produse in Italia. REPAR2 produce in conceptie proprie inca din 1970 aparatori de protectie pt. masini unelte si ofera o gama foarte larga de produse standard pentru strunguri, freze, masini de rectificat, masini de gaurit, mortezat, ferastraie, prese, bohrwerk-uri, polizoare, etc., impreuna cu sisteme de protectie perimetrale, covoare antiderapante si lampi de lucru industriale.

In prezent REPAR2 este liderul european in domeniu si exporta mare parte din productie in intreaga lume, nu numai in Europa, ci in orice tara unde normele CE sunt respectate. Aparatorile asigura o excelenta vizibilitate a piesei in lucru, au o rezistenta deosebita, sunt usor adaptabile si confera comfort si siguranta operatorului.
Ele sunt executate din otel si sticla sau polycarbonat transparent si au integrat un micro-switch de protectie categoria 3 (in constructie IP67) care, atunci cand aparatoarea este deschisa, transmite un semnal de stop comenzilor masinii.
Echipamentele protejeaza eficace operatorul de span, fluide si elementele in miscare ale masinii si corespund standardelor europene si americane (CE, OSHA, ANSI, CSA, UL).Contacteaza-ne Acum!